Κοραή 31, 18344, Μοσχάτο
  211 7150353, 211 0124072
  info@law-help.gr

Ποιοί είμαστε

 

Η Δικηγορική εταιρεία "ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΓΚΟΥΤΑΣ & ΣΙΜΟΥ" με τον διακριτικό τίτλο "LAWHELP", με σημαντική εμπειρία & έδρα στο Μοσχάτο στην διεύθυνση Κοραή 31 σας παρέχει νομικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο  το φάσμα του Αστικού – Εμπορικού - Διοικητικού – Ποινικού - Κοινοτικού και Διεθνούς Δικαίου.

Αναλαμβάνουμε υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και συνεργαζόμαστε με καταρτισμένους Οικονομολόγους – Λογιστές – Συμβολαιογράφους οι οποίοι είναι απολύτως εξειδικευμένοι στο αντικείμενο τους.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ειλικρινούς και διάφανης σχέσης με τους πελάτες μας, μια σχέση εμπιστοσύνης. Επιτυχία μας αποτελεί η διαφήμισή μας από τους ίδιους τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Επιδιώκουμε την έμπειρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών μας στο ταχύτερο δυνατό διάστημα, έχοντας προσαρμόσει το κόστος στις συνθήκες της εποχής.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τομείς δράσης μας είναι οι ακόλουθοι:

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

 1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΑΣ 
 2. ΔΙΚΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
 3. ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 4. ΔΙΚΑΙΟ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

 1. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ
 2. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ
 3. ΕΡΓΑΤΙΚΟ

ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

 1. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 2. ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ
 3. ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ
 4. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ    

 1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 2. ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
 3. ΔΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΝΩΝ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΟΙΝΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
 4. ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ

Θεόδωρος Κυριακόπουλος - Κόλλιας

 Παρ' Αρείω Πάγω

Ο Θεόδωρος Κυριακόπουλος – Κόλλιας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Λουδοβίκειο Μαξιμιλιάνειο Πανεπιστήμιο του Μονάχου αρχικά στο οικονομικό ποινικό δίκαιο και εν συνεχεία στο διεθνές και ευρωπαϊκό οικονομικό δίκαιο με κατεύθυνση στο δημόσιο διεθνές δίκαιο. 

Ήδη από το 2002 έχει συνεργαστεί με κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες των Αθηνών εξειδικευόμενος σε ζητήματα Διοικητικού, Φορολογικού και Eμπορικου Δικαίου. Το 2004 συνεργάστηκε με την ιταλική δικηγορική εταιρεία «Micheli and co», έχοντας ως έδρα το παράρτημα του Μονάχου. Έχει χειριστεί πληθώρα σημαντικών υποθέσεων και διαθέτει πλούσια εμπειρία στους τομείς του Αστικού, του Εμπορικού και του Διοικητικού Δικαίου. Εχει εξιδικευτεί στα θέματα του Νόμου 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) με τεράστια επιτυχία και διαγραφή οφειλών σε θέματα έναντι του Δημοσίου άλλα και των Τραπεζών.

Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. 

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. 

Ευάγγελος Ρεγκούτας

Παρ'Εφέταις

Ο Ευάγγελος Ρεγκούτας γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1981. Σπούδασε στη Νομική Σχολή των Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα Ποινικού Δικαίου ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία στους τομείς του Εμπορικού και του Αστικού Δικαίου αλλά και στα θέματα του Νόμου 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη). Έχει συνεργαστεί με κορυφαία δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και του Πειραιά και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος πληθώρας εταιρειών.  

Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. 

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. 

Αναστάσιος Σίμου

Ο Αναστάσιος Σίμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. 

Σπούδασε στη Νομική Σχολή των Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί σε ζητήματα Διοικητικού, Φορολογικού και Εμπορικού Δικαίου, διαθέτωντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα του Νόμου 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη). 

Ήδη από το 2011 έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος πληθώρας εταιρειών, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία στους τομείς του Αστικού και του Εργατικού Δικαίου αλλά και στα θέματα του Δικαίου Αλλοδαπών. 

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά. 

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς. 

Ελευθέριος Αβραμίδης

Ο Ελευθέριος Αβραμίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1979. 

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Τεχνολογικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Λογιστικής. Εργάστηκε σε μεγάλο λογιστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης για 8χρόνια και έκτοτε διατηρεί ιδιόκτητο λογιστικό γραφείο. 'Εχει μεγάλη εμπειρία στην ίδρυση επιχειρησέων όλων των νομικών μορφών καθώς και στην λογιστική τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών με μεγάλη εξειδίκευση σε αυτών τρίτης κατηγορίας (ΑΕ-ΕΠΕ-ΙΚΕ). 

Aικατερίνη Σπαθή

Master of Business Administration (M.B.A.),
Πτυχίο Τμήματος Oικονομικών Επιστημών. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών τμήματος 'LAW and ΕCONOMICS. Πτυχίο Διαχείρησης μη Εξυπηρετούμένων Δανείων από Νομικούς με εξειδίκευση στο Τραπεζικό Δίκαιο. Παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Αντικείμενο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών <<ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2020>>. Πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο <<Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου Γονέων>>.

Από το 2010 έως σήμερα διαθέτει πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση στο Τραπεζικό Δίκαιο.

Γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά.

Αναζήτηση