Κοραή 31, 18344, Μοσχάτο
  211 7150353, 211 0124072
  info@law-help.gr

ΣΚΑΪ Καλημέρα

Η ΕΚΠΟΜΠΗ (skai) «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» 6 ΜΕ 10 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ LAWHELP κ.Κυριακόπουλος Θεόδωρος με θέματα την οικονομία, την φορολογία την κοινωνία, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Εικονικά διαζύγια

Η Εφορία χωρίζει τα ζευγάρια!

Στο... τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση τείνει να εξελιχθεί η εφορία, καθώς πληθαίνουν καθημερινά οι περιπτώσεις ζευγαριών που είτε καταφεύγουν στη λύση του συναινετικού διαζυγίου είτε χωρίζουν εικονικά προκειμένου να τύχουν φοροελαφρύνσεων.
Στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου στο Εψιλον ο Δικηγόρος της LAWHELP κ. Ευάγγελος Ρεγκούτας μας μιλάει για αυτο το θέμα!

Περισσότερα...

Συνταξιοδοτικές παροχές

Τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή των συνταξιοδοτικών παροχών, έχουν να αντιμετωπίσουν οι ασφαλισμένοι που προγραμματίζουν την έξοδό τους στη σύνταξη καθώς, ο χρόνος αναμονής για την έκδοση των συνταξιοδοτικών αποφάσεων έχει αυξηθεί, ακόμη και για απλές περιπτώσεις με μόνο έναν ασφαλιστικό φορέα.Στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου στο Εψιλον ο Δικηγόρος της LAWHELP κ.Κυριακόπουλος Θεόδωρος μας μιλάει για αυτο το θέμα!

Περισσότερα...

Κατασχέσεις & Πλειστηριασμοί

Ολη η συζήτηση με τον Δικηγόρο της LAWHELP κ.Aναστάσιο Σίμου στο LIVE NEWS του Ε με τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις κατασχέσεις του Δημοσίου & τους Πλειστηριαμούς στην πρώτη κατοικία. Ποιος κινδυνεύει με πλειστηριασμό, και τι τελικά ισχύει για τις οφειλές προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες.

.be

Περισσότερα...

Αναζήτηση